دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

واکنش عمران خان به مذاکرات ایران عربستان

واکنش عمران خان به مذاکرات ایران عربستان نخست وزیر پاکستان به مناسبات نزدیک اسلام آباد با جمهوری اسلامی ایران و عربستان اشاره کرد و افزود: تفاهم میان تهران و ریاض به نفع منطقه و جهان است بنابراین همه باید از این وضعیت اطمینان پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، تلویزیون دولتی پاکستان (PTV) جمعه شب این اظهارات را به نقل از «عمران‌خان» در گفت و گوی وی با بخش عربی شبکه راشا تودی در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگ‌های عنوان کرد.
عمران ادامه داد که جمهوری اسلامی ایران متمدن‌ترین همسایه پاکستان است و ما در کنار یکدیگر تا ابد زندگی می‌کنیم، تجارت مشترک برای دو کشور و کل منطقه بهتر است.
نخست وزیر پاکستان از عربستان به عنوان آنچه که وی نزدیک‌ترین متحد و دوست قدیمی اسلام آباد خواند، یاد کرد و افزود: اسلام‌آباد صادقانه به دنبال تفاهم میان ایران و عربستان است.
وی نسبت به آنچه درگیری احتمالی میان ایران و عربستان سعودی خواند، ابراز نگرانی کرد و گفت که اگر این درگیری رخ دهد برای پاکستان فاجعه بار خواهد بود، نه فقط برای ما بلکه برای کشور‌های در حال توسعه فاجعه بار خواهد بود، زیرا هر گونه درگیری بین این دو کشور بزرگ بر قیمت نفت تأثیر می‌گذارد.
عمران‌خان یادآورشد که اکنون به دلیل شیوع ویروس کورنا، کمبود عرضه نفت در جهان وجود دارد و بیشتر کشور‌های در حال توسعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی افزود: بیم آن می‌رود هرگونه رویارویی ایران و عربستان تأثیر آنی بر قیمت نفت داشته و این برای ملت‌های کم درآمد در سراسر جهان ویرانگر خواهد بود.
نخست وزیر پاکستان ادامه داد که بنابراین نه تنها پاکستان بلکه همه باید اطمینان حاصل کنند که بین ایران و عربستان سعودی تفاهم بهتری صورت بگیرد.
وی همچنین در پاسخ به پرسش‌های مجری روابط دوجانبه پاکستان با روسیه، اوضاع افغانستان، اجلاس سران شانگهای، نگاه به عملکرد دولت موقت طالبان و فراز و نشیب‌ها در تعاملات اسلام‌آباد و واشنگتن را تشریح کرد.
عمران‌خان درباره دولت موقت طالبان و اوضاع افغانستان، بر لزوم تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه نیرو‌های سیاسی این کشور، گروه‌ها مذهبی و اجتماعی تاکید کرد و افزود: دولتی با حضور تمامی گروه‌های داخلی افغانستان طلح، ثبات و رفاه طولانی مدت را برای مردم افغانستان به ارمغان می‌آورد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار